Scalp Peel Treatment

Tasapainottava | Syväpuhdistava | Prebiootit | Valkosavi

Voidemaisen kuorintanaamion ansiosta hiuspohja tuntuu miellyttävän puhtaalta ja hiukset saavat uutta kuohkeutta ja elinvoimaa. Tuote sopii kaikille syväpuhdistamaan hiuspohjan rasvasta, hilseestä ja tuotejäämistä. Hoitava koostumus sisältää hiuspohjaa vahvistavia, kosteuttavia ja rauhoittavia aktiiviaineita.

Käyttöohjeet: Hiero tuotetta kuivaan hiuspohjaan ja anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. Huuhtele vedellä ja pese hiukset shampoolla. Viimeistele hoitoaineella. Kuorintanaamiota käytetään 2-3 kertaa kuukaudessa tai kuuriluontoisesti 2-3 kertaa viikossa.

Tärkeät aktiiviaineet: Valkosavi ja luonnollinen salisyylihappo (BHA) pajunkuoriuutteesta sekä maitohappo (AHA) ja glukonolaktoni (PHA) puhdistavat hiuspohjaa. Prebiootit kosteuttavat ja yhdessä sarkosiini-aminohapon kanssa tasapainottaa hiuspohjaa. Mentoli virkistää ja aktivoi verenkiertoa.

250 ml

Ingredients: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Kaolin, Stearamidopropyl Dimethylamine, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Gluconolactone, Salix Alba Bark Extract, Lactic Acid, Inulin, Sarcosine, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Menthol, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Mentha Piperita Oil