Vitamin-Peptide Hair & Scalp Serum

Tuuheuttava | Kosteuttava | Prebiootit | Biotiini

Hiuspohjaa ravitseva ja kosteuttava seerumi sisältää rauhoittavia, tasapainottavia ja hiusten luonnollista kasvua tukevia aktiiviaineita kuten biotiinia, pantenolia ja prebiootteja. Hiuspohjaseerumi sopii erityisesti kuivalle ja ärtyneelle hiuspohjalle sekä ohuille hiuksille.

Käyttöohje: Levitä kevyesti hieroen hiuspohjaan. Ei huuhdella vedellä. Seerumi soveltuu päivittäiseen käyttöön niin pyyhekuiviin kuin kuiviin hiuksiin. Seerumi ei rasvoita hiuksia tai hiuspohjaa.

Tärkeät aktiiviaineet: Fermentoitu probioottilysaatti tasapainottaa hiuspohjaa yhdessä prebioottien ja sarkosiini-aminohapon kanssa. Pantenoli, glyseriini ja xylitoli vaikuttavat kosteuttavina aineina. Lisätehoa tuotteeseen tuo vahvistava biotiini sekä aktivoiva oroottihappo ja karnitiini.

100 ml

Ingredients: Aqua, Panthenol, Glycerin, Lactococcus Ferment Lysate, Inulin, Biotin, Orotic Acid, Carnitine, Arginine PCA, Dipotassium Glycyrrhizate, Sarcosine, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Allantoin, Xylitol, Carbomer, Phenethyl Alcohol, Phenylpropanol, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Ethylhexylglycerin, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Lactic Acid